Slaapkamer – Youronlinearchitect.com

   


U wilt aan de slag met uw slaapkamer. Alleen nieuwe meubelen of ook een nieuwe indeling. Wij bieden diverse pakketten aan die u bij dit proces gaan helpen. Voor een totale aanpak kiest u het grootste pakket.

Laat u verassen door 2 mogelijke indelingen met wandaanzichten en laat u inspireren door het moodboard en onze boodschappenlijst waarmee u direct kunt gaan inkopen. Ook een begroting krijgt u er van ons bij. Door onze uitgebreide vragenlijst, die u kunt gaan invullen zodra wij uw opdracht binnen hebben, weten wij voldoende van u om dit plan goed voor u te kunnen maken.

Weet u al wat u wilt? Dan kunnen wellicht alleen de 2 indelingstekeningen met wandaanzichten u verder helpen. Welke indeling vind u het mooist? Bestel nog een 3D tekening na zodat u een perfect beeld krijgt van de nieuwe ruimte. Omdat deze website wordt ondersteund door de 12 jaar ervaring van Klaveren-Interieur kunt u er van op aan dat alle indelingsmogelijkheden ergonomisch haalbaar zijn en er dus rekening is gehouden met beweging en loop in de ruimte.

Wij geven u advies vanuit onze jarenlange ervaring. Voor dit advies hebben wij gebruik gemaakt van vrij verkrijgbaar beeldmateriaal van diverse ondernemingen en merken in Nederland. Wij kunnen u alleen de namen van deze ondernemingen doorgeven en niet de exacte productnaam en prijs. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het assortiment van deze ondernemingen en hun prijsbeleid.


Heeft u vragen neem dan contact met ons op via de mail: info@youronlinearchitect.com