Woonkamer – Youronlinearchitect.com

   

U wilt aan de slag met uw woonkamer. Alleen nieuwe meubelen of ook een nieuwe indeling. Wij bieden diverse pakketten aan die u bij dit proces gaan helpen. Voor een totale aanpak kiest u het grootste pakket.

Laat u verassen door 3 mogelijke indelingen en laat u inspireren door het moodboard en onze boodschappenlijst waarmee u direct kunt gaan inkopen. Ook een begroting krijgt u er van ons bij. Door onze uitgebreide vragenlijst, die u kunt gaan invullen zodra wij uw opdracht binnen hebben, weten wij voldoende van u om dit plan goed voor u te kunnen maken.

Weet u al wat u wilt? Dan kunnen wellicht alleen de 3 indelingstekeningen u verder helpen. Welke indeling vind u het mooist? Bestel nog een 3D tekening na zodat u een perfect beeld krijgt van de nieuwe ruimte. Ook een stylingplan en aandacht voor verlichting behoren tot de mogelijkheden en ook uw hal slaan wij niet over. Omdat deze website wordt ondersteund door de 12 jaar ervaring van Klaveren-Interieur kunt u er van op aan dat alle indelingsmogelijkheden ergonomisch haalbaar zijn en er dus rekening is gehouden met beweging en loop in de ruimte.

Wij geven u advies vanuit onze jarenlange ervaring. Voor dit advies hebben wij gebruik gemaakt van vrij verkrijgbaar beeldmateriaal van diverse ondernemingen en merken in Nederland. Wij kunnen u alleen de namen van deze ondernemingen doorgeven en niet de exacte productnaam en prijs. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het assortiment van deze ondernemingen en hun prijsbeleid.


Heeft u vragen neem dan contact met ons op via de mail: info@youronlinearchitect.com