Zolder – Youronlinearchitect.com

   


U wilt aan de slag met uw zolder. Welke functie wilt u op de zolderverdieping samenvoegen? Wij hebben een aantal combinaties verwerkt in pakketten.

Slaapkamer(s) met badruimte en opbergfunctie. Slaapkamer(s)met studieruimte en opbergfunctie. Denk bij de opbergfunctie ook aan een washok. Zodra de zolderruimte verdeeld moet worden in enkele ruimtes zit u hier goed. Maakt u van de zolder een grote slaapruimte? Kies dan het pakket slaapkamer die u terug vindt in het keuzemenu op de homepagina. Wij bieden diverse pakketten aan die u bij dit proces gaan helpen. Staat uw combinatie onverhoopt er niet bij? Neem dan even contact met ons op.

Laat u verassen door 3 mogelijke indelingen en laat u inspireren door het moodboard en onze boodschappenlijst waarmee u direct kunt gaan inkopen. Ook een begroting krijgt u er van ons bij. Door onze uitgebreide vragenlijst, die u kunt gaan invullen zodra wij uw opdracht binnen hebben, weten wij voldoende van u om dit plan goed voor u te kunnen maken.

Welke van de 3 indelingen past het beste bij uw smaak en uw wensen? Bestel nog een 3D tekening na van die indeling zodat u een perfect beeld krijgt van de nieuwe ruimte. Omdat deze website wordt ondersteund door de 12 jaar ervaring van Klaveren-Interieur kunt u er van op aan dat alle indelingsmogelijkheden ergonomisch haalbaar zijn en er dus rekening is gehouden met beweging en loop in de ruimte.

Wij geven u advies vanuit onze jarenlange ervaring. Voor dit advies hebben wij gebruik gemaakt van vrij verkrijgbaar beeldmateriaal van diverse ondernemingen en merken in Nederland. Wij kunnen u alleen de namen van deze ondernemingen doorgeven en niet de exacte productnaam en prijs. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het assortiment van deze ondernemingen en hun prijsbeleid.


Heeft u vragen neem dan contact met ons op via de mail: info@youronlinearchitect.com