Over ons


Dare to be different

Youronlinearchitect is ontstaan van uit de behoefte om met een groter bereik meer mensen te kunnen bijstaan om van hun huis hun thuis te maken. Met de site kunnen we landelijk en zelfs over de grens opereren & we werken kostenbesparend omdat alles vanuit kantoor geregeld kan worden. Dit doen we met een groep jonge stylisten en interieurontwerpers. Onder mijn supervisie wordt ieder ontwerp voorzien van de juiste ingredi├źnten die staan voor mijn persoonlijke visie als interieurarchitect.

renate 2    beurs met de meiden dag 1   beurs met de meiden dag 2


Kies voor jezelf Jouw woning, jouw feestje! Voel je trots op jouw huis. Schoonheid zit in de juiste combinatie van kleuren, materialen en vormen. Verbondenheid en samen zijn in een ruimte die past bij jou door een out of the box ontwerp. Voel je fit en in balans in een ruimte die bij je past.

Ieder ontwerp heeft deze visie in zich. Een visie die is zoals ik zelf ben. Durf, passie en een sterk eigen gezicht. Dit vertaald zich terug in de ontwerpen. Een origineel idee in de styling, onverwacht kleurgebruik en een indeling die u verrast. Voor de mindere durfals is er ook altijd een basic indeling bedacht, maar stiekem hopen wij natuurlijk dat u verder durft te gaan. Uit uw comfort zone. Vrienden en familie die op bezoek komen zullen perplex staan en hoe trots bent u dan op uw huis!!!

Dare to be different

Ik wens u veel kijk plezier op deze site en straks veel woongenot in uw eigen huis en thuis!

Renate CM van Klaveren
Interieurarchitect
Eigenaar van KlaverenInterieur.nl & youronlinearchitect.com