Uw eigen online architect? Youronlinearchitect staat voor u klaar!

U wilt aan de slag met uw tuin, terras of balkon. Hoe pakt u dat aan? Wij hebben een aantal opties verwerkt in pakketten.

Een balkon kan door ons worden aangepakt. Hoe klein ook. Er is altijd iets moois van te maken. Zodra uw balkon niet meer zwevend aan de woning hangt en ontstaat door het uitsteken van een verdieping eronder, noemen wij het een terras. Deze is over het algemeen wat dieper. Hiervoor bestaat ook een te bestellen pakket. En dan natuurlijk de tuinen. Met een maximum van 100m2 kunt u ook hiervoor bij ons terecht. Voor de tuinen is het mogelijk een extra pakket bij te bestellen die u meer gaat verduidelijken over de planten in de tuin. In het advies houden wij ons daarover op de vlakte, maar gaat het bij alle 3 de pakketen om de vormgeving en het gebruik van de ruimte.

Laat u bij ieder pakket verassen door 2 mogelijke indelingen en laat u inspireren door het moodboard en onze boodschappenlijst waarmee u direct kunt gaan inkopen. Ook een begroting krijgt u er van ons bij. Door onze uitgebreide vragenlijst, die u kunt gaan invullen zodra wij uw opdracht binnen hebben, weten wij voldoende van u om dit plan goed voor u te kunnen maken.

Omdat deze website wordt ondersteund door de 12 jaar ervaring van Klaveren-Interieur kunt u er van op aan dat alle indelingsmogelijkheden ergonomisch haalbaar zijn en er dus rekening is gehouden met beweging en loop in de ruimte. Wij geven u advies vanuit onze jarenlange ervaring. Voor dit advies hebben wij gebruik gemaakt van vrij verkrijgbaar beeldmateriaal van diverse ondernemingen en merken in Nederland. Wij kunnen u alleen de namen van deze ondernemingen doorgeven en niet de exacte productnaam en prijs. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het assortiment van deze ondernemingen en hun prijsbeleid.


Heeft u vragen neem dan contact met ons op via de mail: info@youronlinearchitect.com